Produse cumparate de pe Cool Cosmetics...+Giveaway

Hello girls!


Astazi postarea va fi relativ scurta si reprezinta o "datorie" pe care o aveam fata de Cool Cosmetics. De ce spun datorie? Pentru ca acest blog mi-a dovedit ca pot sa am incredere in achizitiile care se fac pe el si merita sa fie facut cunoscut:). Nu de mult am cumparat de pe acest blog cateva mostre de fond de ten. M-am oprit doar la mostrele de fond de ten pentru ca asta era produsul de care aveam cea mai mare nevoie.

Sunt incantata de acest blog de pe care poti sa cumperi cosmetice. De ce?

Pentru ca preturile sunt mici, mostrele sunt mai accesibile si poate chiar mai usor de transportat+ ca ai ocazia sa incerci mai multe produse cu bani mai putini.

Modalitatea de plata este prin transfer in cont bancar, lucru care pana la urma mi se pare corect, asa are si cea care vinde certitudinea ca cea care a facut comanda , isi va ridica coletul.

Cum am zis si mai sus, fata care vinde produsele pe Cool Cosmetics este de incredere. Nu am avut nici o problema cu banii sau cu aparitia coletului si chiar daca au fost niste simple mostre de fond de ten , acestea au fost foarte bine impachetate.






Eu mi-am luat cele 5 mostre de fond de ten, in nuante diferite. Ma ajuta enorm de mult aceste mostre cand machiez pe altcineva, pentru ca le combin intre ele ca sa nimeresc nunata mai apropiata de culoarea tenului. Un alt avantaj este acela ca in marimea standard( 30 ml) un fond de ten depaseste cu siguranta 30-40 de lei, asa ca este mult mai placut sa iei 15 ml sau 10 ml cu 7-8 lei. Daca ar fi fost sa le iau in marime standard cu siguranta nu aveam cum sa le achizitionez pe toate 5.



Si acum o veste: Cool Cosmetics organizeaza un gieaway cu ocazia atingerii pragului de 200 de followers. Sansele sunt duble deoarece exista doua premii puse la bataie....
Detalii AICI

Kissez:*

Comentarii

  1. si eu iubesc blogul ei si mi am luat fdt:D.sa le folosesti k placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam blogul asta.l-am "rasfoit"putin si chiar imi place.multumesc:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu