Sesiune foto 2.04.211 - Make up by me!

Hello girls!


Revin azi in peisaj cu o sedinta foto pe care am facut-o sambata. Nu am fost eu modelul ci alta fata, insa eu am participat la partea de machiaj:) , lucru ce m-a bucurat foarte tare. Pentru ca a fost o vreme frumoasa, sedinta a avut loc in aer liber. Sedinta a avut loc la cerinta "modelului" care de mult isi dorea sa se lase fotografiata de fratele meu. Cand a auzit ca eu ma ocup de make up si a vazut pe facebook pozele, si-a dorit ca eu sa fiu cea care sa o machieze. M-a bucurat enorm sa aud ca exista persoane carora le place ce fac si ca se dau cu incredere pe mana mea.

Inainte de a incepe sa o machiez am intrebat-o cateva lucruri elementare, cam ce i-ar place, ce inseamna pt ea make up, cum se machiaza in zilele normale, etc. Am aflat ca este genul de persoana pentru care make up inseamna doar o pudra si un blush, nici macar rimel, doar la ocazii mult prea speciale. Am avut ceva de furca cu ea sa o conving sa-i combin mai multe culori in machiajul ochilor, insa am tinut cont de ceea ce a dorit.

Initial am plecat de la ideea de nude si natural, ma gandeam sa folosesc tonuri de bej, crem insa cand am vazut tinuta am zis ca totusi trebuie sa o fac sa arate "vesela si fresh". Problema cea mai mare a fost la ten, avandu-l foarte deshidratat mi-a fost destul de dificil sa acopar problemele+ ca avea si o multitudine de mici bubite care imi ingreunau sarcina de a o face sa "straluceasca".

Evident ca nu puteam sa nu folosesc si mov, asa ca am folosit o combinatie de crem,mov si ceva gri:)


Look-ul final a iesit unul fresh, natural , perfect pentru timpul zilei. Important e, ca desi nu a iesit ceva foarte spectaculos, ea se simtea foarte bine purtand un astfel de machiaj si cred ca asta este cel mai important.

Mi-a placut mult experienta si ma face sa-mi doresc sa am parte de cat mai multe experiente de genul, mai ales avand fratele fotograf, putem colabora foarte bine si putem scoate amandoi un rezultat frumos.










Ce parere aveti?
Kissez:*

Comentarii

  1. Imi place mult si ii sta foarte bine cu mov. Fustita e suuuper draguta 8->

    RăspundețiȘtergere
  2. :x wow chiar imi place,imi place mult mult :X si nu stiu de ce,nu va cunosc pe tine si pe fratele tau,dar parca sunt mandra ca lucrati impreuna.As vrea sa am si eu asa o relatie apropiata de sora mea.Pozele sunt superbe,fata este frumoasa,si machiajul este reusit.Continuati sa lucrati impreuna,va pricepeti! :x

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte dragut ti-a iesit si mereg perfect cu tinuta :* Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tare si mie mi ar placea sa machiej pe altcineva.dar mi si frica sa incerc..poate nu iese bine:))...tie ti a iesit super:D.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos,bravissima!machiajul a iesit luminos si fresh.si fotografiile sunt f frumoase!salutari fratelui.pupicei,puisor

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos make up ul!
    As vrea sa fac o precizare,fara sa fiu rautacioasa.Mie personal nu mi-ar place de exemplu sa ma las pe mana unui make up artist,sa imi vad pozele pe blogul ei si apoi sa vad remarci gen "tenul ei avea bubite etc".Problema nu consta in faptul ca ai afisat pe bogul tau pozele cu ea,cu siguranta cred ca are acordul tau,dar mi se pare un nu prea dragut sa mentionezi faptul ca fata are probleme cu tenul. Si eu am avut probleme majore ale tenului cand am ajuns aici,din cauza temeraturii,pentru ca aici e umeda vremea.Asadar nu vreau sa te superi pentru remarca mea,dar uneori prea multa sinceritate strica,cel putin in cazul de fata.Puteai sa te rezumi doar la "fata avea tenul deshidratat cu mici imperfectiuni".Cred ca ar fi sunat mult mai bine.
    Felicitari ca i-ai creat un machiaj care sa ii puna in evidenta trasaturile chipului!
    O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce draguta e! imi place mult parul ei :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu