Ivatherm dupa 10 zile!

Hello girls!


Azi vreau sa-mi fac datorita de "trenderitza" si sa vorbesc despre produsele Ivatherm primite in urma cu vreo 2 saptamani. In cadrul campaniei eu mi-am ales doua creme: anticelulita si antivergeturi. M-am gandit ca folosindu-le impreuna voi avea un rezultat mai bun.

Am sa imi spun parerea despre amandoua, cu puncte forte si puncte slabe.
In primul rand sa nu uit sa mentionez ca, inainte de aplicare(de preferat seara) fac dus si cu o manusa abraziva , imi pregatesc zona pe care aplic cremele. Eu nu folosesc cremele decat pe coapse si pulpele superioare, pentru ca doar cam in zona aceea am probleme.

Multe aveti dilema cu ce crema e bine sa incepeti. Eu am ales sa incep cu crema antivergeturi pentru ca este cea mai grava si greu de vindecat problema. Apoi aplic crema anticelulita.



Puncte forte ale cremelor:

- mirosul subtil si placut

- ambalajul practic

- forta rapida de patrundere in piele

- ofera pielii un aspect sanatos, lucios si hidratat

- nu sunt lipicioase


Puncte slabe:

-in cazul cremei pt celulita , probabil un punct slab este cantitatea. Cum se poate vedea in poza mai am cam 30% din cantitate in doar 10 zile de utilizare, asta in masura in care nu folosesc crema decat pentru coapse.


Imi plac cremele , de cand le folosesc am observat o imbunatatire a pielii. Pielea pare mai ferma, uniforma. Vergeturile sunt mai "stranse" decat de obicei. Pana acum cel mai mult m-a convins crema de vergeturi. In cazul ei se vad mari progrese, cum am zis vergeturile sunt mult mai mici si "stranse".

As fi preferat sa fie invers cantitatea la creme, pentru ca vergeturile sunt pe o arie mai restransa decat celulita, deci si cantitatea de crema folosita este diferita.

Deocamdata pot sa spun ca am mare incredere in crema antivergeturi(pentru ca se si vede diferenta de cand o folosesc) , insa cea anticelulita inca mai are nevoie de timp ca sa ma convinga.


Kissez!

Comentarii

  1. Multumim pentru review:)
    Am mai citit la o blogarita ca cea antivergeturi e destul de buna:)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna bondarica, esti de acord cu un schimb de link cu blogul meu www.crixti.org ?
    Eu te-am adaugat deja in blogroll. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar eram curioasa cum sunt astea 2 creme pentru ca in general nu am auzit cuvinte de lauda despre cremele dedicate celulitei sau vergeturilor (si aici nu ma refer la Ivatherm).
    Am probleme minore cu vergeturile, asa ca m-ar fi bucurat mai mult daca review-urile erau invers :)). Cat despre cantitate, chiar dezamagitor...

    Multuim pentru review.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu personal n-am avut niciodata incredere in cremele anticelulitice.. Cel mai bun "tratament" impotriva celulitei e alimentatia sanatoasa si activitatea fizica regulata :( Nu toate avem timp in fiecare zi de asta, unele probabil suntem pe fuga mai toata ziua, abia apucam sa mancam..

    Sxunt chiar surprinsa ca, crema antivergeturi are un efect asa de puternic asupra pielii tale :D Nu credeam ca exista tratament pentru ele, ci doar metode de a le combate.. Ma bucur ca esti multumita de rezultate!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey! Si eu am scris astazi cate ceva despre crema pentru vergeturi, dar nimic despre rezultate pentru ca nu sunt sigura de nimic. Oricum postarea ta m-a incurajat putin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place crema anticelulitica, am luat-o cu revista Unica de curiozitate... Mi-ar placea sa o testez si pe cea antivergeturi, desi nu am cine stie ce (iar cele pe care le am ma deprima, noroc ca nu sunt foarte accesibile vederii), dar mi se pare cam scumpa... am inteles ca e la vreo 70 lei

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt foarte incantata de cea anti-vergeturi! Am observat o ameliorare semnificativa... si nu e deloc putin lucru, mai ales ca le am de vreo 10 ani.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu