Flower power...inspiratie(make up)

Hello girls!

Am reveniiittt...

Am tot avut insistente in ultima perioada cu "Da cand mai postezi", "Posteaza si tu ceva..intru si nimic" si azi mi-am facut curaj si am zis sa-mi reintru in "pâinică":)

Voi va bucurati ca am revenit?

Recunosc ca in ultima perioada am fost mai lenesa+ ca nu am vrut sa iau prea mult parte la tot circul care s-a produs cu campania Gerovital asa ca am stat pe tusa:)
Azi am revenit cu un machiaj vesel, inspirat dintr-o poza pe care am primit-o de la Catalina:). Mi-a trimis un mail cu mai multe "inspiratii" ca sa-mi dea de lucru;))

Multe nu am ce sa spun despre el decat ca ma duce cu gandul la vara si imi da o stare de bine... Am observat de asemenea ca imi sta bine cu portocaliu asa ca voi mai folosi aceasta culoare pe viitor:)
Tot in ultimul timp am mari probleme cu tenul:( si incerc sa nu-l mai incarc asa de mult cu fond de ten asa ca va rog sa faceti abstractie de felul in care arata tenul meu....
Sper sa va placa, pozele sunt putin aiurea din cauza ca am o camera extrem de intunecata si afara de altfel e cam intunecat...asa ca m-am cam chinuit sa fac pozele...





Acum nu mai pot sa zic decat ca astept parerile voastre:*:*...
Kissez*

Comentarii

Trimiteți un comentariu