Tag despre blog!

Hello!

Am primit un tag in care trebuie sa raspund la cateva intrebari cu referire la blog.
Nu mai stiu sigur sigur de la cine am primit acest tag, asa ca in ideea de a nu omite pe cineva, prefer sa nu mentionez persoanele care mi-au transmis tag-ul.
Si acum intrebarile:
1. Cand ai inceput sa scrii online?
Exact fix acum un an:)....adica pe data de 17 martie 2010. La inceput nici nu stiam cum sa "manevrez" blogul; habar nu aveam ca era nevoie de "urmaritori" pentru a avea parte de feedback..:D...
2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Ideea de a face ceva diferit si de a-mi impartasi experientele. Nu sunt o persoana prea interesanta insa consider ca fiecare dintre noi avem ceva diferit de spus. Sau cel putin eu, incerc sa fiu cat de cat diferita si sa vin cu ceva nou de fiecare data.
3. Cum reactionezi la comentarii negative?
Depinde pana la ce limita ajunge acel comentariu. Daca spre exemplu este un comentariu negativ referitor la un machiaj, cum ca nu e bine blenduit sau ca nu este frumos executat iar culorile sunt prost alese, este ok. Pe acel comentariu il iau ca drept fiind constructiv. Insa daca primesc comentarii rautacioase privind chestiile personale, sau cum ca blogul asta e o tampenie, etc, atunci clar ma enervez si scot ce e mai urat din mine. Desi, am invatat ca atunci cand primesc un astfel de comentariu mai bine il sterg si fac abstractie de el.
4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Blogul asta a facut parte din "schimbarea" vietii mele. Nu am sa spun acum toata povestea, dar blogul reprezinta o etapa a schimbarii. O etapa pe care eu am considerato si inca o consider constructiva si pozitiva. Insa clar de la inceput am vrut sa scriu despre make up si beauty in general.
5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Tin absolut toate blogurile pe care am intrat. Rar sa nu dau "urmariti" vreunui blog pe care intru. Nu se stie niciodata ce lucruri interesante pot sa aflu de pe orice blog:)
6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
O schimbare s-a produs cu siguranta. Nu stiu cat de mare sau mica, insa ma simt bine atunci cand scriu aici. Simt ca am un alt "scop" pe care trebuie sa il mentin pe o linie favorabila de plutire...Am invatat sa fiu mai comunicativa, intelegatoare, poate chiar si darnica:)
7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Mi-as dori sa fac schimbari destul de majore. Sa vin cu postari mai profesioniste si interesante dar sa pastrez caracterul personal pe care cred eu ca l-am oferit acestui blog.
8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Cu siguranta as vrea sa aflu mai mult parerea lor pe viitor. Atunci cand am parte de un feedback puternic, simt ca nu fac in zadar ceea ce fac aici. Oricum, acest blog nu l-am facut pentru a primii atentie sau pentru a iesi in fata, l-am facut pentru mine si pasiunea mea. Daca exista feedback, cu atat mai bine! Nu vreau sa gandesc ca din cei 200 de followeri cati am...doar 10 sunt cu adevarat "captivati" de blogul meu. Si as vrea ca acest lucru sa se vada nu doar la giveaway-uri ci si la postari normale.

Kissez!

Comentarii

  1. Hey, cum sa nu fii interesanta? :)) Doamne, sa nu mai zici asa ceva :*

    Si... la multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani blogului! si la mai multe postari! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. hey, eu una iti urmaresc blogul de la inceput aproape. dar nici nu sunt follower , nici vreun comentariu nu am lasat pana azi. ce m-a determinat sa o fac acum? faptul ca esti un om modest si incredibil de valoros din punct de vedere moral. trebuie sa iti deschida cineva ochii si sa constientizezi si tu asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!

    Sunt una din followeritzele tale (Diana - boonDY) si te anunt ca blogul meu are o noua infatisare!

    Te invit sa o vezi si daca-ti place, sa-l incurajezi cu following-ul tau!

    Citeste-ma aici: http://boondysbox.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani mandtro! La cat mai multe postari >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu