Mini review elf !

Hello girls!

Uff vremea asta nu sa se dea batuta. Nu inteleg oare de ce a mai fost nevoie sa ninga aseara? De bine ce ma bucuram si eu ca s-a topit zapada si incepuse sa apara firicele de iarba...
In fine;))...se pare ca mai trebuie sa asteptam cateva zile pentru ca primavara sa-si intre in drepturi...

Azi vreau sa va mai arat cateva "achizitii" elf :)


1. Quad elf nuanta Drama
Ador quad-ul asta:). Imi plac mult nuantele! Imi place faptul ca are sclipici insa are un minus mare pentru ca acel sclipici se intinde peste tot, asta daca nu aplici primer sau o baza mai "lipicioasa" care sa-l tina in frau! Consider ca este o trusa buna:) si o recomand!



2. Crema iluminatoare lichida nuanta Persimmon
Imi place tipul asta de crema iluminatoare. Eu o folosesc in general pe post de baza de machiaj pentru ca se fixeaza foarte bine fardul. In afara de nuanta Persimmon, o mai am si pe cea Spotlight pe care o consider mult mai utila. Pentru mine nuanta Persimmon este mult prea tare. Prea roz pentru tenul meu deschis si nici nu prea imi place sa o folosesc ca si baza. Sper sa-i gasesc o intrebuintare...Ce ma enerveaza cel mai tare la crema asta noua este faptul ca ii curge o gramada "zeama" din ea si cred ca se va usca foarte repde, in comparatie cu Spotlight. Si da, le agit bine inainte de a scoate produs din tub si tot curge lichid transparent,lucios, in loc de culoare...
UPDATE: Pentru ca nu am avut pana acum nici un Swatch pentru Spotlight si am fost rugata sa arat cum este, fac acest Update:
Imi place Spotlight mai mult pentru ca: folosit ca baza de machiaj pentru ochi , ofera intensitate culorilor si totodata luminozitate fara sa schimbe nuanta acestora. Folosit ca iluminator pentru fata, pot sa folosesc cu usurinta blush peste fara sa ii schimbe nuanta ci doar ma ajuta sa ofer luminozitate tenului. Il recomand!




3. Baton iluminator 3in1 nuanta Golden Peach
Este prima oara cand folosesc un astfel de baton! Nu mi se pare prea util, mai mult ma impac cu iluminatoarele lichide. Imi place insa nuanta, piersicuta aurie:)). Cred ca este ideala de purtat vara. Are in ea niste inseratii de stralucire aurie. Nu mi se pare a fi prea utila aplicarea iar intinsul produsului pe ten mi se pare a fi un chin.Pentru mine are un minus tipul asta de baton pentru ca eu nu suport sa-mi bruschez tenul, iar pentru a intinde bine produsul trebuie sa freci ceva la el ca sa devina uniform.


4. Baton corector nuanta Rosy Beige
Batonul asta imi place. Din nou aplicarea si faptul ca trebuie sa freci ceva produsul pentru a-l uniformiza, nu ma prea incanta, insa nuanta este perfecta. Acopera destul de bine!


Si cam asta ar fi pentru azi!
O zi cat mai frumoasa:*
P.S: nu uitati de CONCURS! Astept inscrierile voastre pana pe 17.03.2011:*...Atunci cand imi trimite-ti mail, scrieti la titlu "Partea I" sau "Partea II" in functie de partea pentru care este trimis machiajul.

Kissez!

Comentarii

  1. Si eu ador quad-ul acela, foarte frumos arata pe ochi si-mi place mult sclipiciul din el. Cat despre nuanta de highlight, albul acela mat, pot spune ca e unul din cele mai pigmentate farduri albe pe care le-am vazut!
    Ador in general produsele elf, asa ca nice review! ^.^
    Pup!
    _______________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. ai un review si pentru crema iluminatore spotlight? Adica, ma tenteaza si pe mine sa imi iau dar pana acuma nu am folosit si nu prea stiu ce nuanta mi s-ar potrivi, am tenul cam deschis( ca nu vreau sa arata ca un clovn :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stefi fac un Update acum:* ca sa vezi cum se vede

    RăspundețiȘtergere
  4. Super quadul ..nu ma gandeam ca se vad asa de bine culorile :P Rezista pe pleoape?
    Mi-am comandat multe chestii de pe elf , dar niciodata farduri..:))

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Miss Z: sunt foarte rezistente daca aplici primer...fara primer nu rezista prea mult, se imprastie

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu ador fardul drama:X albul il consum cel mai repede, mi se pare genial ca highlight. pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm.. mai convins :) arata foarte bine, sper ca si pe mine :)) btw, ai un tag la mine pe blog :D kissez

    RăspundețiȘtergere
  8. Great review, si mie imi plac produsele de mai sus :x

    RăspundețiȘtergere
  9. Every weekend i used to go to see this website, because i want enjoyment, since this this web site
    conations actually nice funny information too.

    my site - dieta daneza originala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu