Poze targ- Ideal Mariaje

Hello girls!

In sfarsit un timp de respiro pentru mine...In weekend pot sa spun ca m-am distrat, am fost la targul de la Romexpo asa cum am spus mai demult. Mi-a placut mult experienta targului, ar fi trebuit sa ma duc si in anii anteriori insa am dat-o la cotit si nu m-am dus. Anul asta am avut "chemare":))...si nu regret deloc alegerea facuta. Desi in sine este foarte obositor pentru ca trebuie sa stai numai in picioare, nu ai timp sa bei , sa mananci , sa te duci la toaleta ca omul:D, eu m-am simtit foarte bine pentru ca am interactionat cu fooaartee multi oameni si mi-am testat abilitatile de bun comunicator :)...

Targul a fost destul de vizitat, la noi la stand s-au oprit multe persoane care au probat rochite, unele fete chiar au dat un avans ca sa fie sigure ca isi asigura rochitele, altele au probat, au luat cartea de vizita si a ramas sa sune in decursul saptamanii ca sa vina sa discute asupra modelului de rochie. Pertotal a mers foarte bine si oamenii chiar au fost multumiti de calitatea rochitelor si pretul lor.

Ce mi-a placut la targ cel mai mult a fost prezentarea de coafuri propuse de cei de la Abbate (am sa pun poze intr-o alta postare).
Acum va las cateva poze cu cateva rochite pe care le-am purtat eu in decursul weekendului create de Robe Blanche Design..:)

Surpriza zilei de sambata a fost aceea ca Modniza a venit in vizita:). M-am bucurat enorm de mult sa o vad; este o persoana foarte sufletista si nu inteleg cum de reuseste sa fie prezenta oricat de putin in viata fiecarui om pe care il indrageste:)

Referitor la machiaj, nu m-am machiat foarte strident insa mi-am pus in avanpremiera- gene false :X... Am folosit genute de la elf, cu aspect natural si adeziv duo (este genial:X). Mi-au rezistat genutele intreaga zi pe pleoape, nu m-au jenat si le-am aplicat foarte usor.

Despre par: sambata l-am avut drept, in starea lui naturala pentru ca nu m-am incadrat deloc bine in timp si n-am mai avut timp sa il aranjez . Insa duminica, au avut grija de mine fetele de la standul Abbate care mi-au facut parul cret:) si a rezistat toata ziulica...:X asta desi am un fir de par foarte subtire care cu greu sta maxim 3-4 ore cret dupa care se indreapta.

Mi-ar fi placut sa veniti acolo:):*

P.S: in curant, in martie voi da start unui concurs iar Robe Blanche Design impreuna cu EyeOn vor f sponsorii principali :X..abia astept:)...

Kissez:*

Comentarii

  1. ce rochite frumoase:X....prima e superba...si mi place cum ti-a stat cu parul cret

    RăspundețiȘtergere
  2. HAAAAA!! Stiam eu ca te-am vazut la expo mariage! Am fost si eu cu Epurica (http://epurica.ro/)la stand unde erai tu. Ti-am remarcat rochia neagra si silueta iar rochia de miresica sirena mi-a facut serios cu ochiul (o si probam daca nu eram atat de fixata pe dantelele mele). Ea a probat o volanoasa super infoiata si amuzanta.

    Nu stiu ce-a decis pana la urma caci a probat mai multe.

    Esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte frumoase rochitele! si iti sta foarte bine cu toate. prima imi place mult, dar nu m-as vedea imbracata. a 2-a e foarte finuta, dar trebuie sa ai proportii bine stabilite. iar rochita de mireasa e delicioasa. mi-ar fi placut ca rochia mea de mireasa sa fi fost tip sirena dar nu ma avantaja.
    asteptam concursul. sunt curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Anais ah dc nu ai zic nimic:))...s-ar putea sa am poze cu voi...nu stiu cum arata Epurica..noi am facut poze fetelor care au probat rochite la noi la stand in ideea sa le trimitem mail dupa...
    Am sa ma uit in poze poate te zaresc:)..Epurica este cumva blonda??

    RăspundețiȘtergere
  5. Pozele sunt superbe. Se vede ca ti-a placut! Imi place prima rochie, iti da asa...un fel de alura de printesa, iar parul tau cret sta absolut minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. am vazut pozele si pe fb. si sunt dementiale si te invidiez pentru corpul tau superb!!!kiss*

    RăspundețiȘtergere
  7. A.M: eu cred ca ti s-ar fi potrivit si rochita tip sirena...am avut la targ o rochita care culmea sau nu dar se potrivea pe toate tipurile de silueta..sarmana a fost cea mai probata, am scos-o cred ca de vreo 50 de ori de pe manechin am crezut ca o vad fasii fasiutze la sfarsitul targului:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut si eu pozele pe facebook. Ai fost chiar superba! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca mai era si mocheta rosie as fi avut impresia ca e un star de la Hollywood :)), faine rochitele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumoasa esti in rochie de mireasa! Superba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoasa esti in rochie de mireasa! Superba!

    RăspundețiȘtergere
  12. draga mea,iti multumesc pentru cuvintele frumoase.sa stii ca eu sunt asa,deja m-am lipit de tine,vrei-nu vrei.rochiile sunt superbe si tie iti sta superb in toate.succes si pe viitor cu tot,ce faci.pupici dulci.

    RăspundețiȘtergere
  13. dap, Epurica e blonda si slaba si cam cat tine de inalta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ah ce imi pare rau ca nu v-am recunoscut, cel putin macar pe tine pt k te "stiu" din poza..
    nu cred k am pozat-o si pe ea, pt k am trimis mail fetelor ...
    eh..asta e..or sa mai fie ocazii:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Esti foarte frumoasa!
    Iti sta superb imbracata asa, mai ales cu prima rochie.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce frumoasa esti:x ador rochia de mireasa si prima rochie, de printesa parca:x

    RăspundețiȘtergere
  17. si ziceai ca nu faci pe manechinul :)) Arati minunat!

    RăspundețiȘtergere
  18. ce frumos!
    dar cu ce te ocupi de ai participat la targ si ai prezentat rochitele?

    RăspundețiȘtergere
  19. bondarica ce frumoasa esti!
    acum sti cum arata epurica,din sondajul de pe DivaHair :P

    Ce dragut ca a venit si Modniza!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Am vazut si pe Facebook pozele, sunt absolut superbe!:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu