Dragobete+make up!Martisoare...

Hello girls!

Azi e Dragobete! Nu stiu de ce ,dar nu prea am vazut sa fie bagata in seama ziua asta. De ce oare nu stim sa transformam si ziua noastra, romaneasca, in ceva spectaculos si sa nu mai punem pret pe zile precum Sf Valentines, care sunt preluate din afara?

Pentru mine Sf Valentines este o zi speciala pentru ca in fiecare an, pe 14 februarie, relatia dintre mine si prietenul meu mai pune un an in carca, fiind ziua noastra aniversara...deci oricum as da-o tot trebuie sa sarbatoresc "iubirea":).
In fine, azi de Dragobete eu am zis ca trebuie sa mentin spiritul iubirii treaz. Desi oricum nu consider ca trebuie sa existe neaparat o zi in care sa ne aratam sentimentele.
M-am bucurat cand am vazut ca vremea s-a mai potolit si numai ninge, asa ca m-am trezit cu cheful de a ma machia:), chiar foarte strident as putea spune:D.

Sper sa nu ma mustrati prea mult pentru machiajul de azi. Stiu este neblenduit...negrul se vede urat..nu e vina mea:D in poze arata asa, in realitate eu zic ca arata mult mai dragut:)) . Lumina e de vina:))..(cate scuze patetice:P...dar e adevarat;))
In fine, prea multe nu am ce sa spun despre machiajul asta. Este strident, intr-un fel ma reprezinta! Nu port ziua un astfel de machiaj, dar azi am vrut sa fac o exceptie de la regula. Ma simt bine cand port un astfel de machiaj pentru ca imi pune ochii in evidenta si exact acolo si vreau sa atrag privirile:D



Acum vreau sa trec de la machiaj la o alta "tema" si anume : martisoare. De ceva vreme incoace, incerc sa creez eu martisoarele pe care le ofer. Recunosc, nu ofer prea multe martisoare. Din cate stiu barbatii sunt cei care trebuie sa ofere martisoare, nu si femeile intre ele. Insa eu am o listuta: mama, bunica, mama prietenului, prietena lu' fratimiu, sora prietenului meu, prietene apropiate, nasa,etc. In total sunt cam 10 persoane carora le daruiesc martisor din respectul pe care le am fata de acele persoane:)

Si cum ziceam, am inceput sa fac singurica martisoare. Vreau sa va arat si voua o parte din martisoare si sa va intreb daca vreti sa fac tutoriale in care arat cum le-am facut.
Mie mi se pare mai frumos sa incercam sa facem singure martisoarele. E ca atunci cand eram la gradinita si faceam acele felicitari pentru mama:X. Mie personal imi da o stare de bine.
Martisoarele sunt facute dintr-o plastelina ceramica speciala. care se poate achizitiona de pe net si costa in jurul a 8 lei o culoare.

Din pacate eu am doar 3 culori: rosu,alb,negru..asa ca nu-mi permit sa fac mari combinatii.
Va las in compania catorva martisoare si astept pareri sau cereri:)


Kissez:*
O zi superba si cat mai multi de "Te Iubesc!":*

Comentarii

  1. Imi place mult look-ul, iti sta foarte bine si se vede super si cu bluza:x:x

    RăspundețiȘtergere
  2. îmi plac culorile. sunt asa intense :X și mărțișoarele sunt atât de cute :D te pricepi :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase!
    Sunt cumva confectionate din Fimo sau Cernit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbbbbbbb machiaj imi place mult multttt!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am aflat si eu ca azi e Dragobetele...
    S-a ajuns astfel incat toti sa stie si sa sarbatoreasca ziua de 14 februarie...iar Dragobetele sunt lasate la uitare..
    DAA, look-ul tau tocmai mi-a amintit cat de mult imi placea [candva] sa ma fardez cu violet...ca de ceva vreme folosesc doar culori nude.Asta e :)) cand cursurile incep la 8 dimineata..nu-ti mai arde de pictat:D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte dragut machiajul! si martisoarele:x:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Machiajul este super, ca si tine ,ador movul, asa ca nu avea cum sa nu-mi placa.Iar despre martisoare...sunt too die for,deci sunt super simpatice, felicitari!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. superb look-ul si te prinde tare bine! si martisoare sunt foarte faine. imi plac mult catelul si oaia :D ce rabdare ai avut sa le migalesti. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. ai dreptate te prinde foarte bine movul!!!imi place mult cum ti-a iesit!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata foarte bine...eu ador mov-ul cred ca sta bine oricui:)Iar despre martisoare...sunt superbe, mi-ai facut dor sa ma intorc la servici...in fiecare an faceam cu copiii martisoare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. yuppyy..dragobete ! :D:X

    Machiajul imi place la nebunie ! Ador movul si ce te-ai mai asortat tu mandruto !
    Martisoarele sunt asa de pretty ... :X LOVE IT ! Am incercat sa dibuiesc,dar nu am vazut nici un bunny :"> :)) ,oricum sunt superbe ! Felicitarile mele !

    RăspundețiȘtergere
  12. frumos machiajul sa nu mai spun de martisoare sunt tare simpatce.felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Looks very pretty, as usual :* Si chiar sunt cute martisoarele:X

    RăspundețiȘtergere
  14. Cute! Imi plac culorile ce le-ai ales. pup. :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt super dragute si haioase! Mi-ar placea mult de tot sa invat sa fac.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu