Random talk+ review fond de ten Lush

Hello girls!


Am observat ca am inceput sa fac o obisnuita ca duminica sa ajung sa vorbesc mai mult despre mine decat despre machiaj:D...se intampla! Sper sa nu va plictisesc, sau sa nu va deranjeze ca tot bag subiecte personale insa zic eu ca unele dintre voi va puteti regasi in unele dintre ele :)


Primul subiect: Fondul de ten Lush

L-am primit de la
Adina in urma concursului "Before&After". Initial nu eram prea incantata de premiu, sa nu intelegeti gresit: apreciez gestul ca am primit un premiu, insa nu credeam ca ma voi folosit de el prea mult:D . Conceptii gresite din cauza faptului ca nici numai auzisem despre firma respectiva si ma gandeam ca nu va fi cine stie ce de calitatea acelui fond de ten:D.. Mai ales cand i-am vazut si pretul pe site:D..am ramas putin socata:))

Desi vineri am primit fondul de ten, abia aseara am avut ocazia sa il folosesc:). Ce sa spun, sunt mai mult decat incantata. In primul rand am nimerit nuanta:D. Textura fondului de ten este foarte cremoasa, se intinde bine si intra foarte frumos in piele. Face tenul sa para uniform iar puterea de acoperire este una destul de ridicata(pentru un fond de ten 100% natural). Ambalajul fiind micutz ma facea sa cred ca produsul o sa se consume foarte repede insa nu e asa. NU trebuie folosit foarte mult fond de ten ca sa acoperi intreaga fata. Imi place enorm de mult produsul:X..si tin sa-i multumesc Adinei pentru el:).. a stiut ea ce cadouri da :D...



P.S: am ales nuanta light pink...am un ten care oricum bate spre galbejiu asa ca mi s-a parut mai indicat sa aleg un fond de ten care sa-mi "indulceasca" trasaturile si sa nu ma faca sa par "bolnava":D...


Un al doilea subiect despre care vreau sa va vorbesc este despre ce am facut eu vineri seara:). Pe 10 dec, adica vineri, a avut loc aniversarea de un anisor a revistei la care am inceput sa scriu articole inca din vara :D. Atunci am inceput sa scriu articolele pentru ca aveam nevoie de practica pentru facultate, insa mi-a placut si am decis ca ar fi pacat sa nu profit de oportunitatea de a-mi arata talentul de mica jurnalista:)). Si s-a dovenit a fi o decizie foarte inteleapta:X.. Vineri m-am dus la petrecere! A fost o atmosfera foarte placuta, prietenoasa. I-am cunoscut si pe ceilalti redactori din echipa...:) am legat noi prietenii etc. Insa cel mai placut moment a fost atunci cand am aflat ca vom fi premiati:D...Sincera sa fiu nu ma asteptam si am fost putin luata prin surprindere;))... Nu mi-am facut iluzii ca voi fi premiata insa am ajuns acasa cu doua diplome si un cadou:)).... Nici nu pot sa va descriu in cuvinte cat de bine m-am simtit mai ales in momentul in care am primit diploma speciala care a tinut cont de anumite criterii. Eu am primit diploma speciala pentru articolele cel mai bine structurate din cadrul revistei:). Trebuie sa mentionez cu mandrie ca diplomele speciale au fost doar 5 la numar si au fost date celor mai buni redactori din cei aproape 50 cati exista:D. Acum va las si cateva poze :)



Al treilea subiect de fapt vreau sa sune ca o "invitatie" la teatru.:)

Nu stiu cate dintre voi merg la teatru ori de cate ori pe an ajungeti sa vedeti un spectacol! Recunosc, nici eu nu merg prea des, insa cand o fac, o fac cu inima deschisa si ma bucur de fiecare minutel petrecut in sala de teatru:x.

Aseara spre exemplu am fost la Teatru de Revista C. Tanase.


Am fost la premiera spectacolului "Aplauze, Aplauze" , spectacol aniversar dat in cinstea celor 30 de ani de cariera a cuplului "Stela si Arsinel".
Despre spectacol in sine am numai cuvinte de lauda. Decorul a fost minunat, costumele de asemenea au fost ca si rupte din basme. Subiectele abordate au fost de actualitate. Au satirizat mult situatia actuala, criza economica ...i-au luat mult la "misto" pe guvernanti, etc. Mi-au placut enorm momentele de actorie ale cuplului Arsinel si Stela .
La un moment dat, printr-o simpla prezentare, Stela a spus o chestie care mie mi-a uns sufletul: a spus ca in seara aceea ea sarbatoreste " 50 de ani de viata( viata de actor) si 75 de ani de cariera(viata de om normal). O apreciez enorm de mult si o vad ca pe un model demn de luat in seama:).
Spectacolul in sine i-a avut in centru pe Stela si Arsinel , insa nici ceilalti actori nu au fost mai prejos. Toti au interpretat acte superbe, baletul a avut niste momente de dans cu totul speciale. A fost un adevarat cocktail de artisti care mai de care:).

Sala a fost plina, oamenii nu s-au contenit din aplauze. Au fost si ceva "vedete " prin sala....nu i-am putut scapa din vizor pe Oana si Viorel Lis sau pe Dinu Maxer cu Deea:D...Au fost destul de multe personalitati. Cel mai mult ma deranjat faptul ca ei si-au putut face poze in sala insa noi, "oamenii de rand" nu avem voie cu aparate ca sa filmam sau sa fotografiem in interiorul salii de spectacol:(... referitor la "vedetele" pe care tocmai le-am enumerat, am stat si i-am urmarit cat de cat si nu pot spune decat ca: Viorel Lis zici ca era o leguma :))...nu schita nimic, nici un zambet nimic, la un moment dat aveam impresia ca l-a luat somnul...Oana era mai mereu preocupata de oglinda si de parul care sincera sa fiu arata ca o matura:D. Are un par oribil, prost vopsit care arata exact ca o sarma. Mai avea si tendinta de a si-l ravasi (mai mult decat era el de la natura dat) si vai de cel care era in spatele ei pentru ca numai vedea nimic:)).... Deea era cu burtica(insarcinata:D) parea destul de incantata de spectacol insa nu mi-a placut faptul ca mai tot timpul butona la telefon(lucru care este interzis sa-l faci in timpul spectacolului), Dinu Maxer a schitat ceva el pe acolo, putine aplauze. Ce am observat(ca si lucru comun al "vedetelor") este acela ca au un aer de superioritate si cu siguranta nu se comporta ca niste oameni normali care in opinia mea, apreciaza mult mai mult actorul ce joaca pe scena.


Revenind la "invitatia" mea....incerc ca prin postarea asta sa va indemn sa mergeti mai des la teatru. Este foarte placut! Simti ca te detasezi pentru cateva ore de griji, de lucrurile cotidiene. Cand iesi de acolo dupa spectacol, ai un spirit mai pozitiv, apreciezi putin mai mult viata pentru ca realizezi ca ea pana la urma nu este nimic mai mult decat "o comedie"; toti suntem niste actori ce joaca pe scena vietii...

Daca v-am facut curioase, intrati pe site-ul Teatrului C. Tanase si aflati acolo mai multe detalii despre spectacole, pretul biletelor etc:)....
Cine se duce sa ma anunte:x..


Sper ca nu v-am plictisit pentru ca am scris cam mult, insa mi-am dorit sa impartasesc cu voi unele evenimente din viata mea:)
.. si asta pentru ca mi-ati devenit foarte dragi:*

Comentarii

  1. Felicitari pentru diplome!! Cat despre fdt ma bucur ca iti place. Incepusem sa imi fac griji cand am inceput sa citesc dar sa stii ca m-ai facut si pe mine curioasa sa-l incerc :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adina: iti multumesc pentru ca totul pana la urma se datoreaza tie:)
    Recunosc ca la inceput am fost reticienta insa chiar merita fondul de ten...mie una imi plac produsele mai light iar asta este perfect pentru machiajele daytime...:D desi eu aseara l-am purtat pentru o iesire seara in oras:D dar merge si seara..;;)
    Un alt + este acela ca nu "s-a branzit" asa cum o patesc cu unele fonduri de ten. Nu stiu daca intelegi notiunea :D insa eu asa spun ca se fac acele fonduri de ten care incep sa se stranga si sa arate ca o "murdarie" ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru diplome :D Acum m-ai facut curioasa si voi intra si eu pe site-ul 'femeiastie' sa vad ce gasesc ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey Blossoms..ma bucur sa aud ca te0am facut curioasa:)..sper sa-ti placa articolele de pe site-ul revistei:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Te felicit din suflet pentru diplome!!Mult succes in continuare,pe toate planurile

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari! ma bucur tare mult pentru tine :*

    RăspundețiȘtergere
  7. va multumesc fetelor:*..si eu va doresc de asemenea impliniri pe toate planurile:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm, ai avut niste zile superbe. Felicitari pentru diplome si iti tin pumnii sa ajungi cat se poate de sus !! Multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. @Manole Ana-Maria: si cand ma gandesc ca toate s-au petrecut si cu prietenul prin preajma:X..mi se pare si mai superb:D

    RăspundețiȘtergere
  10. m-ai convins sa ma duc la teatru. tocmai am dat mail prietenelor mele, sa mergem la intalnirea noastra dinainte de craciun la teatru.
    10x!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Ana Maria: recomand din tot sufletul...mai ales Teatru C. Tanase. Eu zic ca merita fiecare banut dat pe bilet; iar suma de 20-25 de lei pe un bilet nu mi se pare deloc exagerata

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru diplome. Suntem mandre de tine!:)
    Acum am aflat si eu la ce revista lucrezi. :P
    Apropo, nici eu nu stiam ca Lush au fonduri de ten, stiam de firma si e super, dar amanuntul asta mi-a scapat.:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari pentru diploma :X Iar spectacolul suna tare interesant :D

    pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  14. @Andra Zelenca: :)iti multumesc din suflet pentru compliment;))...
    eu pana sa primesc fondul de ten habar nu aveam ce este Lush:))...:D

    Special K: Mersi:*! Spectacolul este minunat:X...te sfatuiesc sa mergi la teeatru de revista, se diferentiaza cu mult fata de celelalte teatre...

    RăspundețiȘtergere
  15. debea azi am vazut commentul tau. ca sa vezi cineva a avut grija sa fie si el prin preajma :X foarte frumoss :X:X

    RăspundețiȘtergere
  16. Yes! Finally someone writes about informatii despre alimentatia sanatoasa.


    My weblog dieta daneza originala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu