Review Avon Solutions!

Hello girls!

Inainte de a incepe sa vorbesc despre gama Avon Solutions, vreau sa ii multumesc Cameliei
pentru cadoul primit la Giveaway, azi am ridicat coletul unde am gasit perechea de cercei de care m-am indragostit instantaneu si un fard de la Clarins nuanta mov electric. Imi plac ambele produse mai ales pentru ca movul este culoarea mea preferata. I'm a purple addicted:D.

Si acum sa incep cu gama Avon Solutions.

1. Crema hidratanta nuantatoare: Mod de folosire: Aplicati uniform pe fata si gat. La prima folosire aplicati o cantitate mica de crema. A se folosi dimineata separat sau ca baza de machiaj. A se aplica inainte de expunerea la soare.
Descrierea mea: In primul rand, vreau sa specific faptul ca nu este deloc o crema nuantatoare. Are o consistenta destul de groasa si eu o folosesc pe post de baza de machiaj. Imi place faptul ca are SPF 20 si folosita ca baza de machiaj da machiajului luminozitate. Per total imi place crema.

2. Crema iluminatoare pentru ochi
: Imi place! Folosesc crema atat dimineata cat si seara. Are mici particule stralucitoare ce face ochiul sa para fresh si luminat. O recomand!

3. Gel de curatare:
Descrierea lor: Gelul revigorant de curatare purifica pielea si indeparteaza eficient impuritatile si urmele de machiaj.Pielea se simte fina si tonifiata. Contine extract de bambus, ce revigoreaza pielea. Mod de folosire: Dimineata si seara, masati pe pielea umeda, apoi clatiti cu apa calduta.
Descrierea mea: In primul rand, miroase foarte frumos:D. Este un demachiant sub forma de gel care in contact cu apa face foarte multa spuma. Fata trebuie clatita din abundenta cand folosesti acest gel. Curata destul de bine, eu in prealabil imi curat tenul cu demachiant si abia apoi folosesc gelul de curatare. Lasa o senzatie de ten curat, proaspat si lasa in urma lui un parfum foarte placut.

Aceasi gama am oferit-o si in giveaway-ul dat pt. cei 50 de follower. Sper sa-i placa produsele castigatoarei si sa le foloseasca cu placere:)
Kissez:*!

Am primit acest "blog award" de la Adyna :) . Iti multumesc pentru el si tin sa mentionez ca mie imi plac toate blogurile, asa ca-l ofer mai departe tuturor fetelor care doresc sa-l preia:). Il meritati!

Comentarii

  1. sa stapanesti sanatoasa cerceii, sunt f frumosi si iti sta bine cu ei.Ma bucur ca scrii despre prod Avon pe care si eu le folosesc destul de mult.Maine imi vine si mie comanda , mi-am luat Far Away Dreams, dupa ce am citit descrierea facuta de tine .Pop

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa culoarea fardului dar si cerceii sunt dragu' :X Sa le folosesti cu placere.
    Review-ul asta a picat la fix.Tin minte ca am folosit acum cativa ani un gel de curatare care avea un miros foarte frumos si chiar curata fata.
    De mult ma bate gandul sa imi comand un set Avon Solutions dar inca nu eram lamurita de crema nuantatoare si iluminatoare, in sesnul ca nu am mai folosit si nu stiam la ce ajuta,ce scop au. (app cat au costat?)

    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rotsin: ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu acest review...eu am platit pentru toate trei 27 lei erau la oferta in campania 14....
    In campania 17 gasesti set format din :crema pt ochi,crema hidratanta iluminatoare si geanta pt. cosmetice la 32 lei.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Ce bine iti sta cu look-ul asta. Se potriveste perfect cu cerceii!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anda Zelenca: ma bucur ca iti place:) este un machiaj in care am folosit si fardul mov primit..Camelia s-a gandit la toate si a asortat foarte bine fardul cu cerceii:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahh am ratat oferta :) O sa ma uit prin catalog sa vad ce mai gasesc pe acolo.
    Mersi pentru raspuns :*

    RăspundețiȘtergere
  7. vai cat de frumosi sunt cercelusii! sa-i porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ii folosesti sanatoasa - pe cercei. Machiajul este ft frumos :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu