Mici achizitii: Farmasi!

Hello girls!

Astazi vreau sa va prezinti micile achizitii de la Farmasi. In primul rand trebuie sa mentionez ca stiam de ei de foarte multi ani, in jur de 5-6 sa fie, doar ca pe vremea aia imi achizitionam numai oje si acetona, produse care mi s-au parut super grozave la vremea aia si pot spune ca inca sunt. Pe atunci mi le achizitionam de la Nick Center unde era un magazin de produse cosmetice ce aveau si Farmasi. La un moment dat au adus si produse de make up, dar nu am achizitionat nici un produs. Cand m-am hotarat sa incerc si produsele de make up de la ei....surpriza: le scosese de la vanzare:(.
Totusi intr-o zi am avut inspiratia si am cautat site-ul lor si din nou surpriza:D...am descoperit ca aveau un magazin online cu foarte multe produse incepand de la ingrijire corporala pana la produse de make up. La fel, atunci cand l-am descoperit nu am facut comanda, insa acum i-a venit timpul:D.
Comanda am dat-o acum 3 saptamani si sincera sa fiu eram cam sceptica ca o sa mai apara vreun colet. Dar ieri am avut surpriza placuta sa vad k a venit mandatul de la posta si m-am dus instant si mi-am ridicat coletul. Spre dezamagirea mea lipsea un produs si anume, fardul de ochi cu 4 nuante diferite de mov. Produsele imi plac, sunt dragutz ambalate, au un parfum placut si cred sa sunt si destul de bune calitativ(deocamdata nu-mi pot da parerea 100% despre ele pentru ca inca nu le-am incercat decat foarte putin:D). Si acum sa prezint fiecare produs in parte:

1. Pudra de fata iluminatoare
Pudra iluminatoare este foarte sclipicioasa, are 4 straturi de culori. Sclipiciul este destul de subtil, dar desi este recomandata aplicarii pe intreaga fata, eu o recomand doar aplicarii pe pometi. Mi s-ar parea ciudat sa vad pe cineva data cu pudra asta pe toata fata. Ar arata ca un glob de Craciun:D. Produsul este destul de ok, nu am mai avut o astfel de pudra pana acum deci merita incercata:). Pudra are 14 g iar pretul ei este de 10,54 Ron.

2. Pudra compacta pentru fata

Pudra normala, cam asa as descrie eu aceasta pudra. Are un miros placut, textura catifelata lasand o senzatie placuta dupa ce o aplici iar puterea se acoperire este una medie. Eu am ales nuanta 1 insa cred ca trebuia sa aleg 2 pentru ca este putin cam prea deschisa pentru tenul meu. Gramajul este de 14 g iar pretul: 4,3 Ron.


3. Baton corector
Un alt produs dragutz, are o putere de acoperire destul de mare, imi place faptul ca are capatul detasabil si poti sa folosesti si corectorul care se afla acolo. Este ok produsul, are 4 g iar pretul este 6,1 Ron.

4. Fond de ten mat


Fondul de ten are consistenta destul de lichida, acopera frumos pielea, nu lasa senzatia de masca. Din pacate eu am ales o culoare putin cam inchisa pentru tenul meu. Eu am nuanta 3 si cred ca cea mai buna era nuanta 2. Este un fond de ten usor, special creat pentru persoanele care au un ten gras. Flaconul are 30 g iar pretul este 9,3 Ron.


Cam astea sunt produsele de la Farmasi. Eu sunt incantata de ele, imi plac, iar pentru cat am dat pe ele eu zic ca si-au meritat banii:D. Nu sunt niste produse oau, dar sunt perfecte in utilizarea lor zi de zi.


Magazinul lor online il gasiti aici

Voi ati incercat produsele Farmasi? Ce parere aveti despre ele?

Kissez:*

Comentarii

  1. Poate iese ce trebuie prin combinarea fondului de ten prea inchis cu pudra prea deschisa, mi s-a mai intamplat si mie.Eu nu ma impac bine cu glossurile lor pentru ca imi usuca buzele pana la usturime, dar imi cumpar des oje si imi plac mult fardurile de pleoape.Pudra m-a dezamagit intr-un singur sens,in contact cu sebumul si dupa un anumit timp se inchidea la culoare capatand aspectul acela caramiziu, murdar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Eu nu am incercat produsele de la Farmasi inca, decat o oja alba pentru french care mi-a lasat o impresie foarte buna. Intr-adevar fondul de ten pare putin cam inchis pentru tenul tau dar daca aplici peste el pudra (care oricum spuneai ca e cam deschisa), nu arata mai ok? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu imi luam mereu oje, imi placeau mult nuantele:d

    sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm..curios..zici ca pe site e 10 lei pudra aia? In Cluj, la standul din Iulius Mall e cu vreo 15. cum e site-ul? eu nu am reusit sa dau de el :(

    RăspundețiȘtergere
  5. aqua shell...daca citesti la sfarsit am mentionat despre magazinul lor online.
    preturile sunt foarte mici acolo;din pacate este un lucru obisnuit ca produsele din magazine sa le gasesti aproape cu 100% mai scumpe decat direct de la producator:(

    RăspundețiȘtergere
  6. ah, scuze nu am vazut ca ai pus si site-ul :) apoi constat ca tot acolo ajung...ca iau de pe site + transport, sau ca iau din magazin + adaos cred ca raman la magazin. Dar te rog sa faci un review mai detaliat pudrei iluminatorii si eventual niste look-uri in care sa o folosesti. Eu de mult o admir la stand dar parca tot nu-s convinsa ca e de calitate...cu toate ca ador produsele farmasi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. sa le folosesti sanatoasa! eu sunt cam sceptica in privinta firmelor astora. nu stiu de ce. important e sa le folosesti tu cu placere! pup

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm..m-ai facut curioasa.Nu am incercat niciodata produsele Farmasi si sincer nu ma asteptam sa aiba un pret asa de accesibil.
    Poate o sa imi achizitionez si eu ceva cat de curand sa vad cat de bune sunt.
    Sa le folosesti cu placere.te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am nimic de la Farmasi si ma tenteaza dupa ce am vazut postul tau :D. Sa le folosesti fericita & iubita! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum am vazut pozele, sunt o ametita. :P
    Ma tenteaza rau corectorul si iluminatorul. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiam si eu de acest magazin online de mai bine de 2 ani, si am facut atunci o comanda, care nu a mai venit. Acum, de cand si-au schimbat site-ul, am comandat recent cateva chestii si pot sa-ti spun cateva cuvinte despre ele (poate te tenteaza sa mai cumperi de la ei - eu sincer as mai cumpara). Deci mi-am luat si eu pudra si corectorul care imi plac. Mi-am luat si fardul de ochi http://www.farmasi.ro/farmasi-soft-touch-4-color-eyeshadow-p-16.html pe nunate de maro, dar e cam slaba culoarea. Imi place ca e mat, nu are sidef sau sclipici. Mi-am luat Optimal Style Mascara http://www.farmasi.ro/farmasi-optimal-style-mascara-p-21.html care are periuta din aia tare, dar e cam lichid si nu face genele spectaculoase. Si rimel Catwalk Ilusion Mascara pe albastru http://www.farmasi.ro/farmasi-catwalk-ilusion-mascara-p-22.html, care nu e deloc rezistent la apa, s-a dus destul de usor, dar nunata de albastru e foarte puternica si interesanta, nu incarca genele si nici nu le intareste (o sa-mi iau pe negru ca imi place acest rimel). Mi-am luat Eyebrow pencil pe maro http://www.farmasi.ro/farmasi-eyebrow-pencil-p-26.html (ca eu am sprancenele blonde) si imi place la nebunie, chiar e bun creionul. Mi-am luat Eyeliner Glitter http://www.farmasi.ro/farmasi-eyeliner-glitter-p-24.html pe gri. Are mult sclipici si de la distanta zici ca plang :))) dar imi place, il voi folosi la machiajele de seara. Mi-am luat o masca tratament cu ou pentru par dar inca nu am testat-o. Si o lotiune si ulei de corp baby. Le-am probat pe mana si sunt ok. Misoase usor, placut si nu ramane gras. Cred ca voi mai comanda pe viitor la ei, si daca iti mai iei si tu ceva, astept review.

    P.S. comanda a venit in 2 saptamani :))) am si uitat de ea

    RăspundețiȘtergere
  12. fetelor, eu sunt mai norocoasa...comanda mea a venit dupa 4 zile...mi-au dat mail pt confirmarea comenzii chiar in ziua in care in care am dat`o :)

    eu am spray de corp Lime&Melon - e fantastic, oje- vreo 10 cred :)), anticearcan- acopera perfect, 2 rujuri Maximizer care chiar au efect de marire a buzelor, culmea :)..si multe creioane de ochi din gama veche, dar din pacate nu se mai gasesc :( sunt absolut minunate creioanele...poate stiti voi unde as putea sa gasesc (Glitter eye pencil)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu comand de pe site ul lor destul de des si sunt multumita.Adevarat ca uneori dureaza mai mult livrarea comenzilor insa produsele sunt foarte bune in raport cu calitatea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna tuturor, eu am folosit multa vreme fardul lor de pleoape Farmasi Terracotta 4-color Eyeshadow, dar acum nu il mai gasesc niciunde,stie careva vreun mall/shop prin Bucuresti de unde mi le-as putea cumpara? Nu de alta, dar eu nu prea am incredere in Posta Romana, mi-am mai luat un fard prin ramburs, il platisem si cand l-am desfacut era spart, nu se mai putea folosi... Astept un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Madalina: Eu am gasit produse Farmasi in Nick Center de la Lira ( 13 Septembrie) insa nu pot sa te asigur ca vei gasi acel quad... alte locuri prin care poti gasi produse Farmasi am inteles ca ar fi unele magazine din Bucur Obor...

    RăspundețiȘtergere
  16. Madalina totusi de ce nu incerci varianta magazinului online?

    http://www.farmasi.ro/farmasi-terracotta-4-color-eyeshadow-p-20.html

    uite linkul de mai sus...spor la cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
  17. Bondarica, imi spui te rog ce nuanta este corectorul?
    :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut. Stie cineva daca astia mai fac parfumuri? Mi-am luat la un moment dat ceva la 8 ml si miroase super misto. Era si ieftin. Si nici nu am mai gasit de atunci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu