FrontCover Eye Shadow!


Hello girls!

Saptamana aceasta am primit, de la fratele meu o trusa de farduri de la FrontCover, pe care a luat-o din Londra de la magazinul Boots. Sincer pana in prezent nu mai auzisem de cei de la FrontCover. Trusa este foarte placuta, este destul de micutza, frumos compartimentata in doua sertare plus o oglinda mare.Primul sertar are culori tari,vii iar cel de-al doilea are culori neutre, calde,pamantii.
Imi plac toate culorile:x..atat cele neutre pentru ca in major
itatea timpului ma machez neutru, dar si pe cele viu colorate. Textura este placuta, fardurile sunt pigmentate, au sclipici in ele, exceptie o face galbenul care este mat, iar un lucru placut este acela ca fiecare culoare in parte are un nume foarte dragutz iar pensulele care au fost atasate trusei sunt fine,moi.
Un alt plus este acela ca pe coperta de prezentare arata 2 tipuri de make-up 3 D, se schimba in functie de pozitia din care te uiti la coperta. Iar pe spate sunt scrisi pasi pe care trebuie sa-i urmezi in realizarea tipului de machiaj pe care ei il propun si carora le-au dat numele de : Sizzle(very hot) si Freez(very cool).
In prima poza am surprins ambele makeup-uri.I'm so happy!Este prima mea trusa care intr-adervar isi merita aprecierea din partea mea. Si totusi inca nu-mi pot lua gandul de la paleta de 120 de culori pe care sper ca pana la Craciun sa o achizitionez :x.
Kissez:*

Comentarii

  1. Sa o folosesti sanatoasa. Culorile sunt chiar dragute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ce super este! Nu stiu de ce iti mai sta gandul la trusa de 120 culori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca pot sa fac comparatie intre cele doua truse...doar ca mi-o doresc mult mult pe cea de 120 culori...am vazut cat de pigmentate si cat de multe culori sunt incat..e imposibil sa nu te indragostesti de ea:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu