Cum sa-ti transformi baia intr-o oaza SPA!

Hey girls!

Acum ceva timp am scris un articol pe www.femeiastie.ro in care am dat anumite sfaturi despre cum sa-ti transformi baia intr-o oaza de relaxare si cum sa creezi atmosfera unui slaon de SPA. Nu voi posta tot articolul ci doar pasii pe care poti sa-i realizezi in crearea unui SPA in propria ta baie:



"► In primul rand pregateste atmosfera. In loc sa tii becul aprins, aseaza cateva lumanari parfumate in jurul cazii. Si ambientul este important asa ca alege cateva melodii relaxante pe care sa le asculti in timpul "tratamentului SPA". Ca sa te simti relaxata si in interior, prepara-ti un ceai de musetel sau levantica, ori daca esti o persoana mai excentrica ia langa tine un pahar de vin rosu sau sampanie.

► Pregateste apa: Umple cada cu apa, suficient de calda, in care toarna cateva picaturi de ulei de baie sau lapte ori ulei de masline, si pe deasupra, mai pune si cateva plante aromate: levantica, coji de portocale, petale de trandafir, etc.

► Inainte de a intra in cada, maseaza-ti pielea cu o manusa de baie, indepartand in acest fel celulele moarte de la suprafata pielii.

► Foloseste sare de baie. Nu este scumpa deloc si pe langa asta este si benefica deoarece are rol de tonifiere a tesutului si totodata deschide porii, permitandu-le acestora sa se hraneasca cu uleiurile din apa
► Dupa ce ai intrat in apa si ai facut gomajul cu sare de baie relaxeaza-te total. Pune un prosop pe post de perna, maseaza-ti tamplele, picioarele, iar apoi ramai cu ochii i
nchisi 10-15 min si bucura-te de fiecare moment de liniste care te inconjoara.

► Un alt lucru care te-ar ajuta sa creezi mai bine atmosfera de SPA il reprezinta aplicarea unei masti faciale. Mai intai inmoaie un prosop in apa calda, stoarce-l si aplica-l pe fata, astfel toti porii se vor deschide. Aplica o masca de argila care curata in profunzime si absoarbe excesul de sebum. O alta masca perfecta pentru seara de SPA este cea de capsuni care ofera luminozitate tenului tau si ajuta la intinerirea pielii.

► Dupa ce te-ai relaxat suficient si te-ai decis sa iesi din baie, aplica produse cu grad de hidratare ridicat. Ca ingredient natural hidratant pentru piele alege uleiul de masline sau crema de galbenele. Apoi imbraca ceva de bumbac 100% sau matase, baga-te in pat si savureaza din plin somnul linistit si relaxant de care cu siguranta vei avea parte."

Acestia sunt pasii pe care eu ii recomand ca sa te simti relaxata intr-un ambient placut,in propria ta casa. In completare voi mentiona si despre utilizarea spumantului de baie, pe care se pare ca am uitat sa-l pun pe lista.

Si cum este toamna si pielea noastra are nevoie de o ingrijire mai atenta eu recomand urmatorul produs: Setu Intensiv Cream care cuprinde: Dove crema intensiva pentru corp,(75 ml) Gel de dus crema Beauty Care-Indulging Cream(250 ml) si cadou: o manusa de mana exfolianta.

Setul arata cam asa:


si costa in jur de 20 lei,pret care mie mi se pare mai mult decat acceptabil:)










P.S: Ritualul vostru de baie care este? Ti-ai trasnformat vreodata baia intr-un salon SPA?...


Kissez:*

Comentarii