Time for Tags

Hey girls!

E destul de tarzior, dar cum sunt singurik aks, fara prieten, pisoiul nu ma deranjeaza pentru ca doarme, m-am gandit sa preiau tag-urile de pe blogul lui Special K si sa le "rezolv" si eu. Asa de funn:D! Voi trece peste tagul referitor la "cutia pandorei" pentru ca nu am cu ce sa fac momentan pozele plus ca sunt in zugraveli si toate lucrurile mele sunt aruncate pe ici colea si habar nu am pe unde imi este geanta ca sa-mi gasesc portfardul si sa va arat ce am in el. Si acum sa incepem Funn-ul...........

I. Top 10 All time - Romanian Songs

Este un tag greutz pentru ca trebuie sa ma gandesc care sunt cele 10 song preferate.Initial am crezut k orice songs dar vad k e specificat Romanian, deci sa incep. Trebuie sa mentionez ca in general muzica romaneasca pe care o ador e cea cantata de H
olograf, Directia 5, Horia Brenciu, Mihai Margineanu, Florin Chilian.:D

1. Anca Badiu- Cineva
2. Connecter- Nu-ti pierde dragostea
3. El Negro- Ploaia
4. Holograf- Dragostea-i nebuna
5. Directia 5- Ingerul meu
6. Vama Veche- Vara asta (sa fim in ton cu anotimpul :D)

7. Florin Chilian- Zece
8. Bandidos- Nu-mi dai scapare
9. Horia Brenciu- Lucruri simple
10. Aurelian Andreescu- Oameni (si una clasica pentru cei mela
ncolici- una din melodiile mele vechi preferate)
Acum dupa ce am gasit cele 10 melodii preferate, am realizat ca nu era nimic greu, asa ca am sa trisez si am sa mai pun doua melodii pe kre tin neaparat sa le mentionez.
- Florin Chilian- Chiar daca
- Bosquito- Doua maini


II. Serialele mele preferate
Si aici e mult de gandit, sau nu:D. Nu obisnuiesc ca urmaresc serialele si ma gandesc daca cumva aici pot fi mentionate si telenovelele:)) ca pana la urma tot un serial e:D. Deci....

1.Preferatul meu ar fi "Ghost Whisperer"- ador personajul Melinda Gordon. Mi se pare un serial captivant pentru ca in fiecare zi sunt noi cazuri si noi intamplari. Uneori chiar mi-am pus intrebarea "Oare cum as reactiona eu daca intr-o zi as realiza ca pot sa-i vad pe cei de "dincolo" si pot comunica cu ei:D?" . Sincer gandul acesta ma cam ingrozeste dar imi trezeste si un mic sentiment de curiozitate. Dupa cum am mai mentionat, si o zic din nou:D, imi place tot ce tine de Melinda Gordon, stilul, machiajul, tunsoare, culoarea parului:D... si relatia dintre ea si Jim.
2. True Blood- Din pacate numai urmaresc acest serial pt k numai am HBO:((. Dar e unul dintre serialele kre mi-au placut:D. Ideea de relatie de iubire intre o fata normala si un vampir e beyond the limit fapt kre imi place:d. Si actrita, Sookie era simpatica si imi placea accentul ei, dar si faptul ca lupta pentru dragostea ei:D.

3.
Dragoste mare- Un alt serial care este pe HBO, sau poate era, asa se intampla cand ramai in urma cu realitatea k mine care numai am programul pentru ca mam mutat si mi-am schimbat tipul de cablu:((. Imi placea ideea serialului de a prezenta viata bigamilor. Era interesant sa vezi cum un barbat poate detine atata putere, pentru ca trebuie sa recunoastem ca e greu sa ti o femeie langa tine, apoi 2 sau 6 plus tarla de copii care apar odata cu ele:D.

4.
Gossip Girl- Ultimul serial urmarit intens, preferatul dupa Ghost Whisperer. Imi placea faptul ca avea multe intrigi, relatii siropoase, caractere care mai de care si nu in ultimul rand BARFE.:D.... Descria perfect lumea in care traim.


III. 6 Calitati

La acest tag se presupune ca trebuie sa spun 6 calitati pe care eu consider ca le am si totodata sa pun si o poza care cred eu k ma reprezinta:D...dificila partea cu poza, am sa incerc so caut si sa o postez intr-una din zilele astea:D. Acum sa incep cu cele 6 calitati

1. Am un suflet voluntar. Ma ofer sa ajut multe persoane fara a cere sau a astepta ceva in schimb de la ele. Aici in locul unde m-am mutat m-am implicat alaturi de biserica in educarea copiilor nevoiasi , facand meditatii cu ei pentru a-i ajuta sa treaca clasa. Imi place sa particip la diverse activitati, si sa ma implic voluntar in orice in ideea de a-i fi de folos altcuiva.

2. Ador animalutele. Nush sigur daca este o calitate pentru ca uneori devine chiar o problema si asta pentru ca am tendinta de a aduna toate animalutele de pe strada si in special pisicile. In momentul de fata am 4 caini, doi ai curtii si doi in fata portii care daca au vazut ca primesc mancare si apa s-au postat acolo:D. Problema e faptul ca au dat vestea si pe langa ei mai se gasesc inca vreo alti 2-3 caini:D.

3. Imi place sa incerc lucruri noi. Chiar si acest blog reprezinta un lucru nou pentru ca poate nu sunt eu o experta in ale modei, sau ale machiajului insa mottoul meu in viata e ca daca nu incerc acel lucru atunci nu am de unde sa stiu daca e bun pentru mine sau nu. Si in momentul de fata sunt intr-o schimbare, imi zugravesc singura dormitorul, ma plictisisem de vechile culori si am zis sa incerc si altceva plus ca nu e nimic rau in a prinde putina experienta in ceea ce inseamna tehnici de zugraveala:D

4. Sunt punctuala, nu suport sa intarzii in vreun loc in care am ceva de facut, sau daca imi propun ceva pentru ziua respectiva atunci fac tot ce e posibil sa ma incadrez in timpul pe care mi l-am propus.

5. Sunt un bun psiholog, reusesc sa ascult bine problemele celor din jur si sa le dau sfaturi utile. Sau cel putin imi place sa cred asta.

6. Sunt putin mai mult ironica si sarcastica, fac glumitze macabre uneori dar eu o vad ca pe o calitate deoarece tind sa cred ca astfel reusesc sa ma mentin cu picioarele pe pamant.


IV: Ritual de (de)machiere


Aici nu am foarte multe de spus pentru ca nu am un ritual prea complicat. Dimineata ma spal pe fata cu apa doar si imi aplic o crema de fata, in general hidratanta. Astept sa intre crema bine in piele apoi aplic fondul de ten,(corector aplic doar cand e vorba de dus la diverse ocazii pentru ca daca il aplic in mod normal am impresia k imi incarc fata prea mult si eu optez pentru machiaj natural), aplic o pudra de fata translucida. Apoi trec la machiajul ochilor care normal consta intr-un eye liner negru si un strat de rimel pe gene. Dupa imi aplic blush-ul iar eventual la sfarsit aplic un ruj pe care oricum trebuie sa-l las pe un servetel pentru ca mi se pare mie ca se vede prea "intens". Cam asta ar fi ritualul de machiere.
Ritualul de demachiere consta in aplicarea unui demachiant, si am doar unu pe care il suporta fata mea, este luat de la Mega Image,produs doar de ei, dar niciodata nu am avut surpriza de a ma trezi cu vreo iritatie. Dupa ce m-am demachiat bine ma clatesc cu apa simpla pe fata si apoi eventual ma spal doar pe zona T cu un gel de la Clearskin pt cosuri. O data pe saptamana imi aplic masca de argila, dar nu inainte de a-mi face infuzie de musatel si de a-mi da cu un scrub de malai cu lapte si miere pe fata. The end!:)



P.S: Ramane sa fac si tagul "Cutia Pandorei"(comic titlu:))) si plus as dorii sa dau si eu un tag, evident celor care vor sal faca, acela de A VA PREZENTA CAMERA. As fi curioasa sa aflu ce culoare predomina in camera voatra, cum arata toaleta, sifonierul, etc:). Am sa fac si eu tagul acesta evident si am sa incerc sa il fac ceva de gen INAINTE SI DUPA, pentru ca dupa cum am mai mentionat sunt in mici zugraveli :d made exclusive by me:D
Tag valabil pentru toate blogaritele...sa vedem care are curaj;))

Kiss kiss....

Comentarii

  1. E bine ca iti place sa incerci lucruri noi ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. hello :) daca vrei sa raspundem la provocarea ta, va trebui sa dai startul :) Deci astept sa incepi
    *kiss*

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare corect iguanitza....curand voi da startul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. oky doky..ma bucur sa vad k te incanta ideea

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu iti recomand sa iti iei True Blood de pe net pentru acum este in curs de aparitie sezonul 3 si e super :x si eu sunt fana. Azi sau maine apare episodul 8 :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu