Review e.l.f

Hello girls..revin pe blog dupa mai bine de o saptamana de absenta si totusi nu intr-o stare spirituala tocmai buna si asta din cauza ca aseara eu si prietenul meu am avut o mica rafuiala. In fine, nu vreau sa va impovarez si pe voi cu starea mea tocmai de accea am decis ca cea mai buna metoda de "destresare" e sa scriu pe blog:)..asa ca am zis ca cel mai bine e sa fac un mic review asupra catorva produse noi achizitionate de la Elf.


Review e.l.f cosmetics

In primul rand trebuie sa mentionez faptul ca am mai facut pe acest blog un review in ceea ce priveste produsele elf. Cele mai noi achizitii ale mele constau in o oja, o pila de unghii, un luciu de buze si o pensula pentru aplicarea blushului.
Si acum sa le luam pe rand:


1. Lac de ungii e.l.f nuanta Fair Pink
Descrierea lor: Aceasta formula de culoare ofera rezistenta, stralucire si pastrarea lacului de unghii pe o perioada indelungata. Designul aerodinamic al pensulei aseaza uniform oja pe unghii, in timp ce formula de uscare rapida ofera de fiecare data o aplicare perfecta. Nutrientii continuti de aceasta ofera unghiilor o stralucire naturala, contine si vitamina E pentru unghii rezistente si sanatoase. Formula noastra nu contine Toluene, Formaldehyde, and Dibutyl Phthalate (DBP). Greutate neta: .35oz (10ml)

Descrierea mea: Ma gandesc sa incep cu partile pozitive pentru ca sincer nu sunt prea multe, dar ii dau un plus pentru faptul ca da luciu unghiei si pentru faptul ca imi place foarte mult culoarea care este foarte naturala( se aseamana cu Pale Pink de la Avon); partile negative ar cam fi: nu se aplica uniform, si nu-mi pot sa seama daca este din cauza pensulei care nu este deloc uniforma, are multe firicele lungi si asimetrice, pentru ca apar tot timpul liniute goale pe unghie, nu este mai deloc rezistenta, maxim 2 zile, dupa care incepe sa sara oja de pe colturi. Un alt plus pentru care as da ojei este acela ca nu ingalbeneste unghia, este foarte usoara ca si consistenta si ajuta la protejarea unghiei. Recomand produsul pentru faptul ca la pretul pe care il are, isi merita banii:D...si drept urmare nu prea ai ce sa regreti


2. Gloss super shine SPF 15 nuanta Pink Kiss
Descrierea lor: Aceasta formula Super Glossy SPF 15 lupta impotriva actiunilor razelor solare, lasand buzele lucioase si cu un aspect sanatos. Aromele delicioase si gustul dulce te va face sa-ti lingi buzele de placere! Tubul este perfect pentru a fi luat cu tine si folosit oriunde si oricand! *Nuanta color Angel nu contine SPF 15
Descrierea mea: Sincer imi place acest luciu, e printre produsele mele preferate. Are un luciu placut, consistenta este buna, nu se intinde si rezista mult timp pe buze si un mare plus il constituie faptul ca hraneste buzele.Eu mai tot timpul am buzele crapate insa de knd ma dau cu acest luciu buzele mele sunt mai catifelate. CU SIGURANTA IL RECOMAND!

3.-4.: Pila de unghii cu patru fatete & Pensula mixta
Descrierea lor: Aceasta pila de unghii cu patru fatete ofera o ingrijire a unghiilor in 4 etape, pentru netezirea marginilor rupte ale unghiilor, pilire, lustruire si indepartarea surplusului. Va lasa unghiile netede, egale si stralucitoare! Incercati originala noastra pila de unghii pentru o pilire usoara si rapida
Descrierea lor: Aceasta pensula unica 3 in 1 permite o aplicare cu precizie a blush-ului, pudrei bronzante si a oricaror alte pudre. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.

Descrierea mea (pila de unghii): Tot ce am de spus e "aiurea"...sunt dezamagita de acesta pila pentru ca are 4 fatete la fel, nu sunt deloc 4 fatete diferite. Fatetele sunt foarte dure si nu fac altceva decat sa zgarie unghia. Este cea mai proasta investitie pe care poti sa o faci de la e.l.f
Descrierea mea (pensula mixta): Imi place acest produs, este placut la atingere, perii sunt un pic mai rigizi decat la pensulele pentru fardul de ochi.Alt lucru placut la aceasta pensula sunt perii rosiatici care ii da o nota mai aparte, nu ii cad perii deloc si varful inclinat iti permite sa aplici cu ea diferite blushuri, farduri bronzante si sa creezi umbre fetei.


In incheiere vreau sa spun ca voi face si un review cu produse avon, pentru ca sunt foarte multe dintre noi care folosim aceste produse.:)

:*kissez si sper ca informatiile mele va sunt de folos si va ajut in a lua decizia inteleapta atunci cand se pune problema achizitionarii unui produs nou

Comentarii

  1. lacul de unghii arata foarte bine si cum ai zis tu, foarte natural.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pila de ...unghii este de fapt un buffer pentru finisarea unghiei false!!! Nu o folosi pe unghia naturala,decat pentru definirea marginii unghiei. o seara faina!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu