Masca anticelulitica!

Hello girls!

Stiu ca in ultima perioada nu am prea mai postat nimic si asta pentru ca se apropie sesiunea cu pasi repezi si....o simt cum imi respira in ceafa:D, de aceea primordial este sa fiu la zi cu tot ce inseamna cursuri si invatat plus ca mai nou incerc sa meditez un copil care are mare nevoie de indrumarile mele...
In fine, azi am sa abordez subiectul celulita:D
Nu este intocmai un subiect placut pentru ca nici unei fete nu-i face placere sa se confrunte cu aceasta problema. Acum ceva timp urmaream o emisiune la TV si unul dintre invitati, doctor de meserie, a spus ca peste 90 % dintre femei se confrunta cu aceasta problema si ca celulita este o "boala" de care nu scapam niciodata asa ca el recomanda sa numai dam atatia bani prin saloane pentru diferite tratamente pentru ca singurul lucru pe care il obtinem este sa amelioram problema. Si desi pe moment aceasta dispare, daca intrerupem tratamentele celulita va aparea din nou.
Asa ca eu tind sa-i iau in seama sfatul , de aceea nici nu apelez la saloane de "specialitate" ca sa scap de aceasta problema. Bine ca, trebuie sa recunosc ca nici nu mi-as permite acest "lux" si plus ca prefer sa dau banii pe lucruri mai importante. Dar faptul ca nu apelez la saloane nu inseamna ca nu am grija de corpul meu, asa ca am incercat sa gasesc solutiile cele mai simple si ieftine ca sa tin aceasta "boala" sub control. Una dintre solutii este sportul si anume cateva exercitii usoare executate macar de 3-4 ori pe saptamana. Cea de-a doua solutie....masca cu cafea, ulei de masline si argila(optional).
Masca de cafea este un ritual pe care eu il respect de aproximativ 3 ani, ritual pe care il fac 1 data pe saptamana. Inainte de a-mi face tratamentul cu masca, foloseam direct zatul de cafea pe care il aplicam pe corp si faceam scrub masand usor pielea timp de jumatate de ora. revenind la masca, consider ca este o metoda ieftina deoarece cred ca in fiecare casa gasim zat de cafea utilizat sau ulei de masline. Eu folosesc zatul utilizat din cafetiera. Bun, deci masca se prepara din zat folosit pe care il incalzim un pic, apoi punem ulei de masline cat sa devina masca un pic mai lichida si usor de aplicat si optional un plic de argila. Inainte de aplicarea mastii, eu obisnuiesc sa ma spal in zona coapselor si a feselor cu un sapun abraziv special anticelulitic, dar merge sa folositi si un gel de dus abraziv sau chiar un pic din compozitia mastii, asta ca sa destupati porii ca sa lasati ingredientele mastii sa intre in piele mai usor. Dupa ce m-am spalat, ma sterg de orice urma de apa, aplic masca din ingredientele amestecate si pentru un plus de actiune imi infasor zonele cu folie transparenta:) si las sa actioneze circa 20-30 min. Eu cred in aceasta masca, nu sustin ca scapi definitiv de celulita pentru ca asa cum am mentionat mai sus nu ai cum sa scapi never ever de ea:D. Insa este buna pentru ca hidrateaza si are un efect de fermitate asupra pielii, efect care se resimte chiar dupa prima aplicare.
Sper ca sfatul meu va este de folos si ca poate v-am facut curioase si ve-ti incerca aceasta masca.:) Acum am sa postez cateva poze facute in plin procesul de aplicare a mastii.
Enjoy! si am sa incerc sa gasesc si alte metode ietfine si usor de utilizat:)

Comentarii

  1. Felicitari, cred ca ai investit ceva timp si nervi in asta si multumesc! acum chiar ca voi reveni pe acest blog .
    Ma bag sa vad ceva filme acum bafta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu am argila pot sa folosesc altceva in schimb?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu