Cosmetice Elf

Hello...
De curand mi-am achizitionat cateva produse cosmetice de la Elf si pot spune ca sunt mai mult decat multumita. Desi sunt intr-o cantitate relativ mica...se poate aplica zicala "esentele tari se afla in sticlutze mici"...sau "nu conteaza cantitatea conteaza calitatea". Si ca pret sunt destul de accesibile..8 lei bucata:)
Eu la inceput am testat prin a-mi lua vreo 8 produse: 2 truse de fard, un fond de ten, 3 pensulici, un iluminator de fata 3 in 1 si tot la fel un fard de ochi cremos. Pensulele sunt Foarte bune(trebuie sa recunosc ca sunt primele mele pensule de calitate, pana acum mi-am luat pensule de prin piata sau tarabe, etc:D), sunt foarte pufoase si pana acum le-am spalat de vreo 2 ori si pot spune ca textura si forma este aceasi :)...deci sunt foarte multumita.
Apoi fardurile de ochi sunt foarte bune...destul de pigmentate, cel cremos este mai calitativ, rezista mai mult si nu se strange sau intinde.
Fondul de ten este intr-un tubulet foarte mic..cred ca are cam 7g sau 10 (nu scrie)...si pe langa parfumul super placut de vanilie..este si destul de bun; dar cred ca cel mai indicat de folosit este vara pentru ca este km transparent si arata mai mult ca o baza de machiaj...este foarte natural.
Iluminatorul are tot la fel vreo 5g...este foarte placut..eu mi l-am luat pe cel alb..si se poate aplica pe obraz, ochi (la baza sprancenei sau sub ochi in zona cearcanelor) si chiar pe buze... Poate fi folosit cu succes ca baza de machiaj pentru ochi
Si acum cateva poze cu produsele...

1- Pensula pentru aplicarea fardului
2- Pensula "Defining eye"...poate fi folosita si la sprancene dar si pentru aplicarea fardului in colturile ochiului sau pliul pleoapei
3- Pensula cu buretel la capat "Smudge Eye" cu ajutorul caruia se poate crea un look dramatic, poti crea umbre si linii


P.S: Am pus fondul de ten normal de 30 ml intre ele ca sa va dati seama cam cat de mici sunt produsele...eu la inceput am fost socata de marimea lor insa calitatea este mai importanta:)

Comentarii

  1. am comandat si eu un fond de ten. Imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde ti-ai luat fardurile? ca as vrea si eu sa-mi iau cateva ..

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.eyeslipsface.com/eyes/eyeshadow/brightening_eye_color

    RăspundețiȘtergere
  4. buna,imi spui si mie te rog unde le pot gasi?

    RăspundețiȘtergere
  5. le gasesti pe site-ul

    http://www.eyeslipsface.com.ro/

    spor la cumparaturi! Merita produsele....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu